6.28.2014

A DAY IN MY LIFE- Video

Hey again! If you've read some of my latest posts, you know that I've been planning on starting to make some more youtube videos over the summer. And now, here's the first one! I decided to give you a little sneak peek into my every day life, so I hope you like it. Tell me what you think & tell me if you have any more video requests. Also, if you have a youtube channel, it would be awesome if you could comment/like/subscribe. I'm planning on making some more videos as soon as I can xx Have an awesome day!

//Moikka! Jos olette sattumoisin lukeneet joitain viime postauksiani, tiedätte varmaan, että mulla on ollut aikeissa alkaa tehdä youtubeen videoita. Tässä olisi sitten se ensimmäinen niistä, jossa näytän vähän mitä mun arkipäivään kuuluu.  Kertokaahan mitä piditte tästä videosta ja jos on jotain tiettyjä videoita joita haluaisitte mun kuvaavan. Ja jos teillä on sattumoisin youtube käyttäjä niin olisi mahtavaa jos voisitte tykätä/kommentoida/tilata kanavani. Lisää videoita tulossa toivottavasti pian. Viettäkäähän ihana päivä!XXLINDA

17 kommenttia:

 1. Such a lovely video. You should do more of those!

  x
  www.thecherryfactor.com

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana video! Joskus tällaiset pitkät ja yksityiskohtaiset mydayt tylsistyttää, mutta tän jaksoin katsoa mielenkiinnolla loppuun asti! :-) Ehdottomasti tällaisia lisää!

  Millä muuten oot muokannut tän videon? Haluaisin itse kans opetella tekemään videoita ja tarvitsisin jonkun helppokäyttöisen ohjelman siihen. Kiitos jos voit vinkata jonkun! Oot huippu, tää on todella inspiroiva blogi♥

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! käytinkin tähän ihan älyttömästi aikaa, joten kiva kuulla että tykkäät :) muokkasin tän macin omalla imoviella!

   <3

   Poista
 3. So beautiful!

  http://irenlifebook.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Great look! In love with this outfit!

  http://linastyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kyllä tälle videolle! Jes, keep on going!

  http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. this is a great video and it's very fun to watch :)

  VastaaPoista
 7. LOVE UR OUTFIT XO

  http://iamaleena.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 8. What a great outfit!
  http://fashion-soup.com/

  VastaaPoista
 9. Ooi että oot kaunis :-) Ja tykkäsin kyllä tuosta videosta!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi7/03/2014

  Voisit satsata kirjoittamiseen, tosin olethan lapsi vielä, mutta oikeinkirjoitus selkeyttäisi lukemista. Samalla se tuo uskottavuutta asioihin, erisnimet isolla, välimerkit ja unohda teinikieli.

  VastaaPoista
 11. I really really liked your style of making video! Really great job and keep up the good work :)


  www.dodolce.com

  VastaaPoista
 12. Anonyymi7/05/2014

  Ihana, tee lisää vaan :)

  VastaaPoista