10.25.2013

VISITING HELSINKI

Hey again! As you may know I was in Helsinki last week and I just wanted to share you some photos I took while I was there! Enjoy your weekend :)

Moikka! Kuten ehkä tiedätte olin Helsingissä viime viikolla parisen päivää ja halusin vaan jakaa teille joitain kuvia mitä siellä otin! Nauttikaahan kuvista ja tulevasta viikonlopusta :) 

DSC03801
DSC03855111
DSC03908
DSC03901As you can see, I didn't really have the time to take any photos! But I hope you like these few ones. Also I just wanted to tell you that I got featured in the newest Finnish Cosmopolitan! I'm so excited, even though the feature was a very small one haha :)

Kuten näette kuvia ei ole kovin paljon, mutta toivottavasti tykkäätte näistä vähäisistä mitä otin! Ja halusin myös kertoa että mut voi bongata viimeisimmästä Cosmosta! Ei mikään suuri juttu, mutta olen kuitenkin erittäin imarreltu että edes tuommoinen pikkukuva on lehteen laitettu :)

DSC04026
DSC04030111

OH, and my birhday is on Sunday so I hope I have some time to make an outfit post that day (I'm planning on wearing my new skirt from Bik Bok which many of you guys seemed to like as much as I did!), but if not, I'll make the post on Monday!

JA, koska mulla on synttärit sunnuntaina niin ajattelin että ois kiva laittaa jotain asupostausta tänne blogin puolelle (aikeissa olisi pistää päälle se mun uusi hame Bik Bokista mistä moni teistä näytti tykkäävän yhtä paljon kuin minäkin!), mutta jos ei ole aikaa niin postaus tulee maanantaina!

XXLINDA

14 kommenttia:

 1. Anonyymi10/25/2013

  love these snapshots!

  http://ainihapsari.wordpress.com/2013/10/24/swea/

  VastaaPoista
 2. Gorgeous photographs! And nice to see you in a magazine.


  x
  www.thecherryfactor.com

  VastaaPoista
 3. Huisisti onnee cosmoon pääsystä Linda!! :-)

  VastaaPoista
 4. Congratulations on the magazine feature! love the photos, it looks beautiful there xx

  http://www.silver-electrons.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Olin oikeesti niin ilonen sun puolesta kun huomasin sen cosmon jutun!! Onnea <3 :)

  VastaaPoista
 6. Congrats! xx

  blancheneve.blogspot.com

  VastaaPoista